Ясен: Радостен съм, че на финала на Music Idol нямаше много поп-фолк

Пътят му започна с един кекс
7 юни 2008 11:19,
39
Ясен: Радостен съм, че на финала на Music Idol нямаше много поп-фолк
Снимка: mp3.bg

Ясен Зердев е от София. Първата му блестяща проява в Music Idol този сезон бе тогава, когато "подкупи" Фънки със саморъчно направен сладкиш още на кастингите.

Той е само на 24 години, но певческата му кариера започва още във втори клас. 

След като бе елиминиран по силата на зрителския вот, журито реши да му даде втори шанс, като за него особено много се застъпи председателят Вили Казасян, въпреки че нямаме информация да е получавал сладкиши в замяна.

След това интервю обаче всички ние ще имаме възможност да приготвим кекс „ала Ясен“ и да разберем къде най-често бръмчи с колелото. За да можем да покараме някой ден заедно с него.

Разбрах, че си велосипедист...

Като малък много обичах да карам колело, но имаше един период, в който ми го откраднаха. Е, сега имам ново и обикновено карам в центъра.

А каска имаш ли?

Не, имам ръкавици.

Аз имам една в повече и ако ти трябва - обади се!

О, обезателно. Всъщност това с колелото стана много случайно. В началото, като ме питаха какви са ми хобитата и това беше първото, за което се сетих, защото наистина обичам да карам колело, но имам и други хобита - не е само това.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Ясен Зердев е от София" !?!?Абе , тага като го гледам моченцено , хич не ми мяза на "софиянче". В смисъл, че има физиономия на високопланински джентълмен от най-високите бърчинки на Родопите. Пък и името и фамилията му в тая комбинация са си...типично помашки!
37
0
 
0
 
! Отговори
Valdes преди 15 години
Радостен съм, че майката на Ясен прави такива хубави ***.
36
0
 
0
 
! Отговори
min4o tramvay преди 15 години
ushatiya mi shvester,4e na tuy otgore e sral sreshtu ventilatora i ebahti samo4uvsvieto deto izkara
35
0
 
0
 
! Отговори
Barona преди 15 години
- Ей, момче, ти май се гавриш с мазутът ми.Пожела да сведе Разведка-Яс. Бургас още не наближава.
34
0
 
0
 
! Отговори
Zlato! преди 15 години
Злато-оо-о! :)
33
0
 
0
 
! Отговори
Ani преди 15 години
Spored men,Iasko ne be6e za finala,no tova,razbira se e li4no mnenie...
32
0
 
0
 
! Отговори
Киреза Стирянов преди 15 години
Абе защо така "срамежливо" наричате тази така наречена музика.Назовавайте я с истинското й име - ЧАЛГА!!!Всяка телевизия или радиостанция,която пусне чалга,трябва да бъде закривана.Не ни трябват такива ***.
31
0
 
0
 
! Отговори
ДЕСИ преди 15 години
Прочетох всички коментари защото бях положително настроена към темата...е сега съм положително настроена само към Ясен!Браво Ясене много те харесваме всички в къщи ние харесахме едни песни родителите друти но си те харесваме и много съжалихме за ранното ти отпадане. Бяхме за мъжки финал!Желая ти много успех за напред!А на гадните чалгари и псевдо критици що не си пуснете Планета и не си ударите по една като маймуни на мангово дърво...белким ви олекне....
30
0
 
0
 
! Отговори
the girl преди 15 години
Аз лично харесвах най-много Шанел и според мен тя заслушаваше да стане българския музикален идол. Макар, че беше най-малката от всички, тя се държеше много дисциплинирано, на сцената умееше да грабва публиката с уникалното си поведение, а изпълнението и на "Don't cry for me Argentina" беше повече от впечатляващо, както и това с *** Рангелова. Т в същото време не се правеше на "вижте ме , дават ме по TV". Тома също пее хубаво, но не е толкова универсален като певец.
29
0
 
0
 
! Отговори
stefania преди 15 години
Ясен е много интилигентно и музикално момче , много ме разчувства като изпя песента на Владко Стефановски докосна ми душата. Самия факт ,че се е явил на конкурса е победа за самия него си , а той стигна до самия финал Брави Ясене - ти си мъж и прекрасен музикант ! Малките тинейжърки пускаха есемеси и избраха Тома за мен победител трябваше да бъде Нора с нейния глас ....на не и достигаше самучувствие , увереност и може би произхода си оказва думата неможеш да избягаш от ниго.КАЗВАТ ЧЕ НАКОЙТО МУ Е ПИСАНО ДА ЛЕТИ НЕМОЖЕ ДА ПЪЛЗИ.....Успех на Ясен и аз бих желала да го познавам .
28
0
 
0
 
! Отговори
котраго преди 15 години
Къв Ясен,къв Тома...тра ла ла са всичките,единия мяучи,другия мучи,*** и идолите,на кого са идоли,на пъпчивите чикиджии и на дебели момиченца,на всичкото отгоре,не са и хубави.Бате ви котраго с неговите 40+,още им *** наборките.А тия не 2 месеца,2 седмици и са забравени,*** идолите....
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що е то - джукесто ама шаран не е, цицесто ама крава не е, на човек мяза ама не е, на плейбек пее ама певица му викат?отговор - чалгаджиика (която и да е)
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да ви го начукчукам и на зурните турски и на гюбеците селски - тия дето им викате певици си бъркат даже и плейбека, а вас ви прецакват с парите, щото не е ли наживо си е чиста измама, а вие ги гледате само в циците и мучите в такт.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе селски, това че на 'мегданя' у ваше село друсат цици разни порнозвезди не значи че всички слушат чалга. Едно село не е България, както един селянин не е меломан. На мен ми е малко мъчно за чалгаджиите, защото тези хора никога през живота си не са чували свястна музика.
24
0
 
0
 
! Отговори
SAMO MINAVAM преди 15 години
Charovna inteligentno momche,ochi izpalneni sas sadarjanie,no prostotiata naddelia za poreden pat.Vapreki vsichko,moite uvajenia,kam Toma,pobeditelite ne gi sadiat.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ква е тая *** бе, дето ще казва че по-добре че имало по-малко поп-фолк!цяла България слуша чалга, но всеки го е срам да си признае, а като им пуснеш чалга всеки се разцепва, палячовци!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това че Ясен не стана Мюзик Айдъл не означава че трябва да сипете обиди по Тома като някои селски пачаври.....Благодаря за вниманието !
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ясен е много талантлив и симпатичен за разлика от Тома... още не мога да повярвам че избраха тая ***
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
sladurrrrr golqm!!!! :* :*:*
19
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
Може да няма термин "пеене около тоновете", но Ясен наистина обикаляша около тона, без да го налучка. А що се отнася за "собствения стил" на Тома, ако едно магаре вземе, че изреве, това също е собствен стил. А ще видим още колко време Тома ще показва собствения си стил и колко песни ще изпее, и колко СД ще издаде, и колко от неговите "фенове" ще си ги купят. Бас държа, че няма да има и два месеца и вече никой няма да споменава Тома, пък и вече "великите" продуценти няма как да просят СМС-и за него от наивниците.